De Fuut - Waterpolo

Vind je zwemmen leuk maar wil je iets anders dan baantjes zwemmen? Kom dan eens kennismaken met waterpolo bij MZ&PC De Fuut!

Waterpolo is een soort handbal in het water, twee teams proberen met een bal doelpunten te maken bij de tegenstander door samenwerking in het team. Waterpolo staat bekend als een zware en harde sport, toch komen er veel minder blessures voor dan bijvoorbeeld bij voetbal. Omdat je tijdens het zwemmen constant moet bewegen is het ook een goede sport om conditie en kracht op te bouwen.

Bij De Fuut bieden we Waterpolo aan voor iedereen, ben je geïnteresseerd? Kijk bij onze waterpolotrainingstijden om te zien wanneer jouw leeftijdsgroep traint en kom een keer kijken, je kan ook gelijk meedoen!

Het laatste waterpolonieuws

Waterpolotrainingsinformatie 2016-2017

02-12-2016 - Het seizoen 2016/2017 vervallen de waterpolotrainingen op 5 december en 20 februari. Tijdens de kerstvakantie wordt er alleen op dinsdag- en donderdagavond getraind door de senioren.

lees meer »
Heren sluiten avond goed af

17-11-2016 - Bas Korrel maakte gelijk en de heren waren los. Jurre van Noord, Rik van der Schaft en Remco Worseling scoorden allemaal.. maar dat deed de Ham ook en dus begon die periode..

lees meer »
Weekendverslag 2 en 3 april 2016

08-04-2016 - Met over 2 weken de mogelijk beslissende wedstrijd tussen de Dolfijn (2de, 1 punt achter de nummer 1) en de Fuut (huidige nummer 1), was de opdracht duidelijk: winnen bij Brandenburg

lees meer »
O13 wint krap en Heren 1 laat koploper werken

10-03-2016 - Binnen een minuut kwam de Fuut al op voorsprong via Lena Staarman en nog voor het einde van de eerste periode wist...

lees meer »

Volgende
Sponsor nu via Sponsorkliks!

De Fuut bedankt haar sponsors