mzpcdefuut.nl

Maarssense Zwem en Poloclub De Fuut

Maarssense zwem- en poloclub De Fuut is de oudste sportvereniging van Maarssen. Wij bieden zwemmen en waterpolo voor jong en oud. Bij ons kun je op hoog niveau waterpolo spelen en op landelijk niveau wedstrijdzwemmen, maar ook voor recreatief zwemmen ben je bij ons in het juiste bad. Altijd al borstcrawl of vlinderslag willen leren? Dat kan bij ons op elke leeftijd.

Bovendien mag je altijd twee lessen GRATIS proberen.

Laatste nieuws van De Fuut

 • Funkamp 2016 13-02-2016: In september organiseert De Fuut het FUNKAMP voor alle jeugdleden van 6 tot 17 jaar, alle jeugdleden van de waterpologroep en de zwemgroep mogen deelnemen lees meer »
 • Minipolotoernooi 24 januari in De Bilt 18-01-2016: Doe mee aan het minipolotoernooi in De Bilt. Een leuke manier om kennis te maken met waterpolo. lees meer »
 • Waterpolo Nieuwsbrief augustus 2015 18-08-2015: We staan aan de start van het nieuwe seizoen. Komende tijd begint iedereen weer met de eerste trainingen en we willen dan ook iedereen veel succes wensen met het (weer) op conditie komen! lees meer »
 • Waterpolo Nieuwsbrief mei 2015 08-05-2015: Het wedstrijdseizoen is nu ten einde en de trainingen zijn binnenkort ook voorbij. Daarom vonden wij het des te belangrijk dat er nog een nieuwsbrief kwam met weer volop informatie voor jou als waterpoloër. lees meer »
 • Sponsor De Fuut!

  Steun ons door via de bovenstaande link aankopen te doen bij een groot aantal webshops!

  Meer over Sponsorkliks

 • Inzicht in vermoeidheid en waterpolo conditietraining 23-02-2015: Hoe vaak hoor je trainers voorafgaand aan een conditietraining niet zeggen 'Ik zal er wel even voor zorgen dat de groep kapot is na de training'? Ryan Upper schreef het volgende artikel en beschrijft waarom de uitspraak niet de beste insteek is. lees meer »
 • Waterpolo Nieuwsbrief februari 2015 15-02-2015: Terwijl de laatste hoopjes sneeuw wegsmelten en we alweer volop richting de lente en daarna de zomer gaan, hier nog een kleine update met de laatste nieuwtjes van onze vereniging. lees meer »
 • Waterpolo Nieuwsbrief november 2014 14-12-2014: De Grote Clubactie is weer afgelopen en er zijn volop loten verkocht. Voor de lotenverkopers die het meest hadden verkocht waren er leuke prijsjes te verkrijgen. Senna Trost heeft met 55 loten... lees meer »
 • Basis van een goede 6-5 situatie 08-12-2014: De 6 tegen 5 situatie stelt het teamwork op de proef, wat is belangrijk om deze situatie zo goed mogelijk af te sluiten? lees meer »
 • Sponsor De Fuut!

  Steun ons door via de bovenstaande link aankopen te doen bij een groot aantal webshops!

  Meer over Sponsorkliks

 • Hoe competitief ben jij? 08-10-2014: Elke maand proberen we informatieve artikelen met betrekking op waterpolo te plaatsen deze maand gaat het over concurrentievermogen, welk niveau heb jij? lees meer »
 • Waterpolo Nieuwsbrief september 2014 25-09-2014: De tweede versie van de waterpolo nieuwsbrief ligt hier alweer voor je. Na de eerste nieuwsbrief in juli hebben we heel veel positieve feedback gehad, waardoor we... lees meer »
 • Mentaliteit waterpolospeler 08-09-2014: Altijd al willen weten wat een goede voorbereiding is voor een waterpolo training of wedstrijd? Wij geven je een houvast! lees meer »
 • De toekomst van Waterpolo conditietraining 27-08-2014: Ultra-short Race-pace Training (USRPT) is een set van zwemtraining principes onderzocht, ontwikkeld en verwoord door Dr Brent Rushall tijdens zijn decennialange carrière als zwemcoach en het uitvoeren van wetenschappelijke studies. De resultaten van... lees meer »
 • Sponsor De Fuut!

  Steun ons door via de bovenstaande link aankopen te doen bij een groot aantal webshops!

  Meer over Sponsorkliks

De Fuut bedankt haar sponsors