mzpcdefuut.nl

Maarssense Zwem en Poloclub De Fuut

Maarssense zwem- en poloclub De Fuut is de oudste sportvereniging van Maarssen. Wij bieden zwemmen en waterpolo voor jong en oud. Bij ons kun je op hoog niveau waterpolo spelen en op landelijk niveau wedstrijdzwemmen, maar ook voor recreatief zwemmen ben je bij ons in het juiste bad. Altijd al borstcrawl of vlinderslag willen leren? Dat kan bij ons op elke leeftijd.

Bovendien mag je altijd twee lessen GRATIS proberen.

Laatste nieuws van De Fuut

 • Basis van een goede 6-5 situatie 08-12-2014: De 6 tegen 5 situatie stelt het teamwork op de proef, wat is belangrijk om deze situatie zo goed mogelijk af te sluiten? lees meer »
 • Hoe competitief ben jij? 08-10-2014: Elke maand proberen we informatieve artikelen met betrekking op waterpolo te plaatsen deze maand gaat het over concurrentievermogen, welk niveau heb jij? lees meer »
 • Waterpolo Nieuwsbrief september 2014 25-09-2014: De tweede versie van de waterpolo nieuwsbrief ligt hier alweer voor je. Na de eerste nieuwsbrief in juli hebben we heel veel positieve feedback gehad, waardoor we... lees meer »
 • Mentaliteit waterpolospeler 08-09-2014: Altijd al willen weten wat een goede voorbereiding is voor een waterpolo training of wedstrijd? Wij geven je een houvast! lees meer »
 • Sponsor De Fuut!

  Steun ons door via de bovenstaande link aankopen te doen bij een groot aantal webshops!

  Meer over Sponsorkliks

 • De toekomst van Waterpolo conditietraining 27-08-2014: Ultra-short Race-pace Training (USRPT) is een set van zwemtraining principes onderzocht, ontwikkeld en verwoord door Dr Brent Rushall tijdens zijn decennialange carrière als zwemcoach en het uitvoeren van wetenschappelijke studies. De resultaten van... lees meer »
 • Waterpolo Nieuwsbrief juli 2014 12-08-2014: Er zijn 3 leuke seizoenen voorbij gegaan waarin de waterpoloërs van BZ&PC De Meent uit Breukelen en MZ&PC De Fuut uit Maarssen samen als Startgemeenschap Stichtse Vecht uit zijn gekomen in de waterpolocompetitie... lees meer »
 • 4 belangrijkste stappen van een goed waterpoloschot 02-08-2014: Bij waterpolo zijn het de benen die snelheid geven. Het is geschat dat 70% van de kracht uit de benen en de heupen komt. Volg deze fundamentele stappen voor... lees meer »
 • Oefeningen voor buiten het water 02-07-2014: In de getoonde video's worden drie punten belicht die heel goed getraind kunnen worden buiten het water zijn buik-/rugspieren, pols-/onderarm spieren en het rekken van de heupen lees meer »
 • Sponsor De Fuut!

  Steun ons door via de bovenstaande link aankopen te doen bij een groot aantal webshops!

  Meer over Sponsorkliks

 • Tips voor Eggbeaten, ook wel fietsen genoemd 02-06-2014: In deze eerste tip van CWPA wordt uitgelegd hoe je het beste je benen kunt bewegen en trainen voor een sterke eggbeat of fiets beweging... lees meer »
 • Rugslag pass oefening 02-05-2014: Deze twee oefeningen van CWPA zijn goed voor beginners tot gevorderde spelers en helpen pass techniek, been kracht, oog-hand coordinatie, en uithodingsvermogen te verbeteren. lees meer »
Vorige

De Fuut bedankt haar sponsors