Activiteiten

Ieder jaar organiseren we voor de FUNdamentgroep een aantal bijzondere activiteiten in het zwembad of daarbuiten, waar alle kinderen van de FUNdamentgroep aan deel kunnen nemen. Twee keer per jaar is er een onderlinge wedstrijd, het BEKERZWEMMEN. Een superleuk evenement waarin kinderen met een vergelijkbaar niveau tegen elkaar strijden. Meestal zijn het groepen van 6 kinderen zodat veel kinderen met een beker naar huis gaan. Aan de hand van de gezwommen tijden kan je zien wat je vooruitgang is, meestal ga je iedere keer harder zwemmen.

Met SINTERKLAAS hebben we een bijzondere training in het Safaribad. De training staat dan in het teken van Pakjes – Pepernoten en Pieten.

Met alle kinderen gaan we ook één keer per jaar iets doen buiten het zwembad, het UITJE. Dit is een leuke manier om je zwemmaatjes van de FUNdamentgroep ook op een andere manier te leren kennen. In september houden we het FUN-KAMP. Een kamp met overnachten en veel plezier. Dit kamp wordt voor kinderen van de gehele vereniging georganiseerd.