Sponsormogelijkheden bij MZ&PC De Fuut

Een vereniging als de Fuut heeft groot belang bij sponsors. Zij maken het voor ons mogelijk om te blijven groeien en investeren. Ook voor u heeft sponsoring grote voordelen, zo vergroot u uw bekendheid in de regio en laat u aan uw klanten zien dat u sportiviteit en gezondheid hoog in het vaandel heeft staan.

Ook particulieren die de vereniging een warm hart toedragen zijn van harte uitgenodigd deel te nemen aan ons sponsorplan!

Hieronder vindt u de mogelijkheden die wij hebben voor sponsoring, uiteraard zijn er in overleg aanpassingen mogelijk.

Zwemmen sponsoring

Digitaal

Ook digitaal is het mogelijk voor ons mogelijk om een advertentie voor uw bedrijf te plaatsen, eventueel met een link naar uw website.

Materialen

Wanneer er een investering gedaan moet worden, zoals het aanschaffen van nieuwe materialen, zoals plankjes of flexibeams, is het ook mogelijk om hieraan een bijdrage te leveren. Uw bedrijfsnaam eventueel kan op de investering worden vermeld.

Evenementen

Jaarlijks organiseert de vereniging evenementen zoals de Zwem4daagse, het Safarifestival en een seizoen afsluiting die altijd veel deelnemers en leden trekken.

Ook is het mogelijk om bepaalde etenswaren of dranken te sponsoren in ruil voor een vermelding. In overleg is hiervoor veel mogelijk.

Alle prijsafspraken voor sponsoring:

Digitaal:

  • Reclame-uiting op de website onderaan iedere pagina met een link naar de eigen website kost €250 per jaar.
  • Reclame-uiting in de (6 maal per jaar verschijnende) nieuwsbrief die naar alle leden per e-mail wordt verstuurd kost €100.
  • Een reclame-uiting in de papieren uitnodiging die aan alle leden persoonlijk wordt uitgedeeld kan al vanaf €50.

Materialen:

Afhankelijk van de benodigdheden van de vereniging kunnen hier in overleg afspraken over gemaakt worden.

Evenementen:

In overleg wordt er per evenement gekeken wat u kan bijdragen aan de vereniging.

Heeft u speciale wensen, of wilt u een combinatie van de bovenstaande mogelijkheden? Neem contact met ons op, dan kijken we samen of uw wensen gerealiseerd kunnen worden.

U kunt met de volgende personen contact opnemen:

Email: voorzitter@mzpcdefuut.nl