Sponsormogelijkheden bij MZ&PC De Fuut

Een vereniging als de Fuut heeft groot belang bij sponsors. Zij maken het voor ons mogelijk om te blijven groeien en investeren. Ook voor u heeft sponsoring grote voordelen, zo vergroot u uw bekendheid in de regio en laat u aan uw klanten zien dat u sportiviteit en gezondheid hoog in het vaandel heeft staan.

Ook particulieren die de vereniging een warm hart toedragen zijn van harte uitgenodigd deel te nemen aan ons sponsorplan!

Hieronder vindt u de mogelijkheden die wij hebben voor sponsoring, uiteraard zijn er in overleg aanpassingen mogelijk.

Waterpolo sponsoring

Teamsponsor

Wanneer u ervoor kiest om een specifiek team te sponsoren bent u zichtbaar bij alle thuis- en uitwedstrijden en op de toernooien waaraan dat team deelneemt.

Er zijn diverse mogelijkheden tot teamsponsoring:

  • Polo's met een reclame-uiting achterop.
  • Caps met een reclame-uiting achter-/voorop.
  • Zwembroeken/Badpakken met een reclame-uiting.
  • Sporttassen met reclame-uiting.
  • Broeken met reclame-uiting
  • Hoodies met reclame-uiting

Spandoek sponsor

In ons waterpoloseizoen worden om en nabij de 85 wedstrijden in ons thuisbad gespeeld door de 8 teams die wij hebben. Vanwege de tribune die bij het zwembad zit kunnen wij grote groepen publiek ontvangen. Het publiek bestaat voornamelijk uit (groot)ouders van jonge spelers, vrienden en familie, spelers en andere waterpolo liefhebbers, zowel van onze eigen club als van de bezoekende ploegen.

Een spandoek is een ideaal middel om uw reclame aan een groot publiek mee te geven.

Digitaal

Ook digitaal is het mogelijk voor ons mogelijk om een advertentie voor uw bedrijf te plaatsen, eventueel met een link naar uw website. Zo hebben wij een eigen website en zijn wij actief op Facebook en Twitter.

Materialen

Wanneer er een investering gedaan moet worden, zoals het aanschaffen van nieuwe ballen, is het ook mogelijk om hieraan een bijdrage te leveren. Uw bedrijfsnaam kan op de investering worden vermeld.

Evenementen

Op regelmatige basis wordt er een instuif georganiseerd voor de jeugd, we stimuleren hiermee de jeugd in Stichtse Vecht en omgeving om te gaan sporten.

Jaarlijks organiseert de vereniging evenementen zoals het Winterfeest en een Intern toernooi die altijd veel (oud-)leden trekken.

Ook is het mogelijk om bepaalde etenswaren of dranken te sponsoren in ruil voor een vermelding. In overleg is hiervoor veel mogelijk.

Als dank...

Bij de overhandiging van de attributen wordt u als sponsor uitgenodigd, om in het zwembad aanwezig te zijn. Tevens nodigen wij de lokale media uit om extra aandacht aan dit unieke moment te geven.

Als dank voor hun bijdrage worden alle sponsoren uitgenodigd voor een gezellige avond op onze kosten tijden het jaarlijkse Winterfeest.

Voor de sponsoren die meer dan €500 hebben bijgedragen aan de vereniging is het mogelijk om deel te nemen aan het Intern toernooi met een zelf samengesteld team. U kunt bijvoorbeeld uw personeel of vrienden en familie uitnodigen voor een sportieve avond bij ons in het zwembad.

 

Eventuele speciale wensen zijn te allen tijde bespreekbaar.

Alle prijsafspraken voor sponsoring 

U kunt contact opnemen met:
Dennis Schwartz
tel: +31 683714093