Sponsormogelijkheden bij MZ&PC De Fuut

Een vereniging als de Fuut heeft groot belang bij sponsors. Zij maken het voor ons mogelijk om te blijven groeien en investeren. Ook voor u heeft sponsoring grote voordelen. Zo vergroot u uw bekendheid in de regio en laat u aan uw klanten zien dat u sportiviteit en gezondheid hoog in het vaandel heeft staan. 

Ook particulieren die de vereniging een warm hart toedragen zijn van harte uitgenodigd deel te nemen aan ons sponsorplan! 

Hieronder vindt u de mogelijkheden die wij hebben voor sponsoring. Uiteraard zijn er in overleg aanpassingen mogelijk. 

Waterpolo sponsoring 

Wanneer u ervoor kiest om een specifiek team te sponsoren bent u zichtbaar bij alle thuis- en uitwedstrijden waaraan dat team deelneemt. Er zijn diverse mogelijkheden tot teamsponsoring. Dit is mogelijk op de kleding die voor de wedstrijd wordt gedragen door de teams, bijvoorbeeld op de zwembroek of op de caps.  

Naast teamsponsoring is het ook mogelijk, door middel van een spandoek, de vereniging te sponsoren. In ons waterpoloseizoen worden om en nabij 45 wedstrijden in ons thuisbad gespeeld door de 5 teams van MZ&PC de Fuut. Vanwege de tribune die bij het zwembad zit kunnen wij grote groepen publiek ontvangen van zowel de thuis- als uitspelende partij.  Een spandoek is een ideaal middel om uw reclame aan een groot publiek mee te geven. 

Als laatste optie is het mogelijk materialen te sponsoren. Een voorbeeld is het aanschaffen van nieuwe ballenUw bedrijfsnaam kan op de investering worden vermeld.  

Heeft u speciale wensen, of wilt u een combinatie van de bovenstaande mogelijkheden? Neem contact met ons op, dan kijken we samen of uw wensen gerealiseerd kunnen worden. 

U kunt contact opnemen met: 
Niels Besseling 
Email: sponsoring@mzpcdefuut.nl