Sponsor gratis met Sponsorkliks en Vomar Club-Is-Koning sparen

Vanaf nu is het voor iedereen die MZ&PC De Fuut een warm hart toedraagt mogelijk om MZ&PC De Fuut GRATIS te sponsoren.

Vomar Club-Is-Koning Sparen

De Fuut is sinds kort lid van iets nieuws, Vomars Club-is-Koning actie! Door online de Klant-is-Koning kaart van de Vomar te koppelen, spaar je gratis mee voor de vereniging. Door mee te sparen is de vereniging in de positie extra’s te bieden voor haar leden. De actie geld bij elke Vomar in Nederland, je hoeft enkel de Klant-is-Koning kaart te laten scannen tijdens het afrekenen. 

Indien je nog niet in het bezit bent van een Klant is Koning kaart kan je deze gemakkelijk aanvragen in de Supermarkt of download de Klant-is-Koning app en registreer een nieuwe kaart. Klik vervolgens hier om in te loggen en de kaart te koppelen aan de vereniging. 

Zoek de vereniging onder de naam: MZ&PC De Fuut of gebruik de unieke clubcode: FUMA2021. Voor elke aankoop krijgt de club 0,5% van het bestede bedrag! Kijk voor meer informatie op de Club-is-Koning site van de Vomar. 

Sponsorkliks

Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen via mzpcdefuut.nl naar de webwinkel waar u wilt shoppen!

Op onze website staat een banner van SponsorKliks (niet zichtbaar in google chrome). Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, V&D, Media Markt en Zalando en nog vele anderen. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert MZ&PC De Fuut een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra.

Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via de banner van Sponsorkliks op mzpcdefuut.nl kunt u terecht bij 4500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Klik hier of kijk hieronder voor de lijst met alle webwinkels die aangesloten zijn bij Sponsorkliks (let op, niet zichtbaar in chrome). Klik op de webwinkel om er direct naar toe te gaan.