De Fuut op SafariFestival 2016

14 organisaties die actief zijn in MFA Safari, organiseren op zondag 4 september het keileuke SafariFestival. Een dag vol sport, beweging, zwemmen en cultuur voor iedereen, en De Fuut doet natuurlijk mee!
Na de succesvolle edities van 2014 en 2015 kunnen Maarssenaren ook in 2016 een dag vol sport en actie beleven in de Safari in Maarssenbroek. Uitgebreider dan ooit en de toegang is gratis!

Dus neem je sport- en zwemkleding mee en kom naar het SafariFestival!

Het programma is onder voorbehoud

1e ronde clinics
De opening is om 11:00 en dan start het programma met een serie van vier korte clinics achter elkaar. Deelnemers kunnen kiezen uit: badminton, volleybal, basketbal, dansen, theater, strong man training, weerbaarheidstraining, yoga en programmeren. Om 13:30 sluiten deze clinics af met ijsjes voor iedereen die drie clinics heeft gevolgd, en maken de deelnemers kans op één van de vele prijzen die beschikbaar zijn gesteld door de verenigingen.

Tussendoor is er massage, pilates, eten (van groenteboer Kees) en drinken (van JOGG). Als opwarmer voor de tweede ronde kan je vanaf 13:00 alvast club-aqua-en in het zwembad.

2e ronde clinics
Vanaf 14:00 gaat het verder in het zwembad: deelnemers kunnen meedoen aan zwemclinics en waterpoloclinics en speciaal voor volwassenen: club-aqua. Ook in deze tweede ronde clinics kun je meedoen aan een aantal theater-workshops en leer programmeren in de bibliotheek. Rond 15:30 sluiten deze clinics óók met ijsjes voor de deelnemers en er worden nóg meer prijzen verloot onder de deelnemers.

Gratis deelname
Wil je meedoen? Dat kan: als je mee wilt doen aan de 1e ronde clinics kan je je om 11:00 melden en binnensportkleding is bij de sport-clinics handig. De 2e ronde begint om 14:00 en Voor de waterclinics heb je natuurlijk zwemkleding nodig. De deelname is vrijblijvend en geheel gratis!

Dus kom langs op zondag 4 september en geniet van het SafariFestival 2016!

SafariFestival 2016 is een samenwerking van:

Logo MFA Safari MaarssenBibliotheek Angstel, Vecht en Venen, Born to Move,BSO Kakelbont kids - Villa Safari, Dancing Vechtstreek, FysioPourier, Gemeente Stichtse Vecht, in-Ki Yoga, Jeugd-Punt Stichtse Vecht, Jongeren op Gezond Gewicht, Kees Brouwer Groente en Fruit, MZ&PC De Fuut, OSM Badminton, OSM Basketball, Sportfondsen Safari, Verloskundigenpraktijk De Vecht, Volleybalvereniging VOC Maarssen