Zomer Zwemslagen clinics 2016

Deze zomer start de Fuut met iets geheel nieuws! Naast de welbekende zomertrainingen gaan we ook zwemclinics verzorgen van de 4 zwemslagen, elke zwemslag verdeeld in 2 delen. De ideale mogelijkheid om een zwemslag beter onder de knie te krijgen en goed voorbereid te zijn voor de start van het nieuwe seizoen.

De clinics worden gegeven door Robin van Aggele (*). Hij begeleidt op dit moment een aantal zwemmers van verenigingen uit de regio Utrecht, waaronder ook de Fuut, in hun zwemcarrière. Deze clinics zijn dus de perfecte kans om van een voormalig allround topzwemmer de fijne kneepjes van de zwemslagen te leren met allerlei verrassende oefeningen en aanwijzingen.

De clinics zijn op maandag- en donderdagochtend (08.30 – 9.30) in zwembad Safari in Maarssen en zijn toegankelijk voor zowel Fuutleden als niet Fuutleden. In totaal kunnen er per clinic max 12 zwemmers deelnemen die worden verdeeld over 2 banen. Idealiter volg je beide delen van de clinic maar het is geen enkel probleem om slechts 1 deel van de clinic te doen. Je betaalt vooraf voor de opgegeven clinics/delen. Voor Fuut-leden geldt € 20,00 per deel en voor niet Fuut-leden € 25,00.

Deelname is mogelijk vanaf eind minioren leeftijd. Aanmelden kan tot en met vrijdag 1 juli 2016. Meld je echter tijdig aan want 'Vol = Vol'.

 


(*) Biografie Robin van Aggele

Robin van Aggele (Hilversum, 30 juli 1984) is een voormalige allround Nederlandse topzwemmer. Hij vertegenwoordigde Nederland op de Olympische Zomerspelen 2008 in Peking en heeft vele prijzen gewonnen bij EK’s en WK’s.

Op de kortebaan is Robin nog steeds houder van het Europees record op de 100 meter schoolslag. Na zijn actieve zwem carrière is hij aan de slag gegaan als trainer bij diverse clubs in Nederland en heeft hij al vele (jonge) zwemmers naar de top in Nederland gebracht.

Tabel met records van Robin van Aggele op kortebaanTabel met records van Robin van Aggele op langebaan