Zomertraining 2016

Ook deze zomer kunnen jullie weer meedoen aan de zomertrainingen van de Fuut. De ideale mogelijkheid om je conditie op peil te houden en goed voorbereid te zijn voor de start van het nieuwe seizoen. De trainingen worden verzorgd door gediplomeerde trainers van de Fuut en zijn toegankelijk voor iedereen vanaf junioren leeftijd.

De trainingsprogramma's worden gemaakt door Robin van Aggele (*). Hij begeleidt op dit moment een aantal zwemmers van verenigingen uit de regio Utrecht, waaronder ook de Fuut, in hun zwemcarrière.

Robin is zelf gedurende een aantal weken ook tijdens de trainingen aanwezig en hij gaat tevens een aantal zwemclinics geven waarvoor je apart dient op te geven als je hieraan wilt deelnemen.

De trainingen zijn op maandag- en donderdagochtend (06.30 – 08.00) in zwembad Safari in Maarssen en zijn toegankelijk voor zowel Fuutleden als niet Fuutleden. Je betaalt vooraf voor de gehele periode, ook al ga je op vakantie of kun je een aantal keren niet. De kosten (geldt voor de hele zomerperiode) voor Fuut-leden zijn € 30,00 en voor niet Fuut-leden € 50,00.

Aanmelden kan tot en met vrijdag 1 juli 2016. Meld je echter tijdig aan want 'Vol = Vol'.

 


(*) Biografie Robin van Aggele

Robin van Aggele (Hilversum, 30 juli 1984) is een voormalige allround Nederlandse topzwemmer. Hij vertegenwoordigde Nederland op de Olympische Zomerspelen 2008 in Peking en heeft vele prijzen gewonnen bij EK’s en WK’s.

Op de kortebaan is Robin nog steeds houder van het Europees record op de 100 meter schoolslag. Na zijn actieve zwem carrière is hij aan de slag gegaan als trainer bij diverse clubs in Nederland en heeft hij al vele (jonge) zwemmers naar de top in Nederland gebracht.

Tabel met records van Robin van Aggele op kortebaanTabel met records van Robin van Aggele op langebaan