Actuele vacatures bij De Fuut

De Fuut is een vereniging die draait op de inzet van vrijwilligers. Alles wat er gedaan wordt binnen de vereniging wordt gedaan door vrijwilligers die er hun vrije tijd voor inleveren. Het vinden van vrijwilligers is erg lastig en we hebben nu echt dringend nieuwe mensen nodig om de vereniging draaiend te houden. Zonder enkele van onderstaande functies kan de club simpelweg niet bestaan. Op dit moment zijn de allerbelangrijkste posities die we in moeten vullen:

 • Secretaris van de vereniging
  De secretaris maakt deel uit van het dagelijks bestuur en deze functie is verplicht om ingevuld te hebben. Zonder een dagelijks bestuur kan en mag de vereniging niet verder. De secretaris begeleid en notuleert jaarlijks 10 bestuursvergaderingen en 2 algemene ledenvergaderingen.
 • Ledenadministratie voor de zwemafdeling
  Bijhouden van de administratie van onze leden en ondersteunen van de penningmeester bij de inning van contributie. Zonder de ledenadministratie komen de administratie en financiën van onze vereniging in de problemen.

Hiernaast zijn er voor de zwemafdeling nog twee belangrijke rollen in te vullen:

 • Activiteitencommissie
  Deze commissie zorgt voor de organisatie van de Zwem4daagse (wat geld voor de vereniging oplevert), het FUNkamp (waar veel leden elk jaar met plezier naar uitkijken) en nog enkele kleinere activiteiten. Momenteel worden bovenstaande activiteiten door 1 a 2 mensen georganiseerd en dit wordt teveel werk. Als er meer mensen helpen, is het minder werk om leuke activiteiten neer te zetten.
 • Officials voor zwemwedstrijden
  Wij kampen momenteel ook met een tekort aan officials. Dit zorgt ervoor dat de officials die er wel zijn, elke wedstrijd aan de beurt zijn. Voor het wedstrijdsecretariaat is het elke wedstrijd weer puzzelen om genoeg officials mee te krijgen.

U kunt contact opnemen met voorzitter@mzpcdefuut.nl of zwemmen@mzpcdefuut.nl voor meer informatie!

 Een overzicht van alle actuele vacatures vind je hier