Trainen tijdens COVID-19

BIJGEWERKT - dinsdag 15-12-2020
 
Dinsdag 15-12-2020: 
 
Door de aangekondigde lockdown komen alle zwembadtrainingen te vervallen. Wanneer er weer trainingen zijn krijgt u hier bericht over.
  

Vrijdag 16-10-2020: 

 
Afgelopen dinsdag zijn de corona maatregelen aangescherpt. Wedstrijden zijn tijdelijk stilgelegd en er zijn strengere eisen voor trainingen.
Hieronder vinden jullie het trainings protocol die vanaf 15 oktober 2020 van kracht is.
 
MZ&PC de Fuut Protocol trainingen 15-10-2020
 

Donderdag 01-10-2020: 

Sinds afgelopen dinsdag zijn de huidige corona maatregelen weer aangepast. Om hier tijdens de trainingen goed mee om te gaan is het protocol voor tijdens de trainingen aangepast.
 
Hieronder vinden jullie het trainings protocol die vanaf nu van kracht is.
 
MZ&PC de Fuut Protocol trainingen 30-09-2020

Zaterdag 23-05-2020: 

Eindelijk: we kunnen weer! We starten komende maandag 25 mei. Voor Safari gelden de normale trainingstijden. Voor Kikkerfort zijn deze tijden aangepast. Alle tijden staan vermeld op het indelingsschema.
 
Hieronder vindt u het  MZ&PC De Fuut Protocol waarin duidelijk staat wat alle regels en voorwaarden zijn om te kunnen gaan trainen. Het protocol is tot stand gekomen met behulp van de Waterpolocommissie, trainers, Bestuur, de Zwemcommissie, de zwembaden en de KNZB. Lees het goed en houd je eraan! 
Tevens vindt u hier een lijst waarop alle zwem-leden ingedeeld staan die zich hebben aangemeld om weer te gaan trainen. Controleer op welke dagen je ingedeeld staat. Mogelijk hebben we enkele zwemmers verplaatst om aan alle regels te kunnen voldoen. De baan indeling hoor je bij de training. 
 
MZ&PC de Fuut Protocol
Zwemindeling
 
Voor de zwemmers in Safari hebben we ook een instructie filmpje gemaakt. 
https://www.youtube.com/watch?v=dwVeq6PPEak
Hoi Fuut-zwemmers, Hierbij een instructie filmpje hoe we ten tijde van de corona-crisis toch veilig van zwembad Safari gebruik kunnen maken. Bekijk hem alvas...
www.youtube.com
 
Voor alle vragen en opmerkingen omtrent het protocol of het indelingsschema kunt u hier terrecht.