Trainen tijdens COVID-19

 
BIJGEWERKT - Dinsdag 18-01-2022
 
Dinsdag 18-01-2022: 

Goed nieuws! Door de versoepeling van de coronamaatregelen vanaf 15-01-2022 kunnen alle trainingen weer doorgaan. In alle door ons gebruikte zwembaden zijn in ieder geval de volgende coronamaatregelen van kracht:
- Een coronatoegangsbewijs is verplicht voor leden van 18 jaar en ouder.
- Een mondkapje is in het gebouw verplicht voor en na het zwemmen voor leden vanaf 13 jaar.
- Voor en na het zwemmen moet er 1.5m afstand gehouden worden.

De douches en kleedkamers zijn in alle zwembaden geopend. Verder kunnen er per zwembad nog aanvullende maatregelen gelden. Luister hiervoor naar de aanwijzingen van het zwembadpersoneel en van de trainers.

Wij hopen jullie allemaal snel en in goede gezondheid weer in het zwembad te kunnen ontmoeten!

 

Maandag 07-06-2021: 

Sinds afgelopen zaterdag zijn er weer nieuwe versoepelingen doorgevoerd. Alle informatie over de trainingen staan in het aangepaste protocol.
 
 

Maandag 17-05-2021: 

 
We mogen weer! Vanaf woensdag 19 mei 2021 worden de trainingen weer hervat, zij het onder een aantal voorwaarden, die soms per zwembad verschillen. We vragen jullie daarom nogmaals het protocol goed te bestuderen voor je naar het zwembad komt. Verder hebben wij besloten om alle trainingen in ieder geval door te laten gaan tot de start van de zomervakantie. Dat betekent dat alle trainingen (ook de waterpolotrainingen) op de reguliere tijden door zullen gaan tot en met 16 juli 2021. We zijn voornemens om ook gedurende de zomervakantie enkele trainingsmomenten aan te bieden. Over de exacte invulling daarvan worden jullie later nog geïnformeerd. 
 
Hopelijk tot snel in het zwembad!
 

Dinsdag 15-12-2020: 

 
Door de aangekondigde lockdown komen alle zwembadtrainingen te vervallen. Wanneer er weer trainingen zijn krijgt u hier bericht over.
  

Vrijdag 16-10-2020: 

 
Afgelopen dinsdag zijn de corona maatregelen aangescherpt. Wedstrijden zijn tijdelijk stilgelegd en er zijn strengere eisen voor trainingen.
Hieronder vinden jullie het trainings protocol die vanaf 15 oktober 2020 van kracht is.
 
MZ&PC de Fuut Protocol trainingen 15-10-2020
 

Donderdag 01-10-2020: 

Sinds afgelopen dinsdag zijn de huidige corona maatregelen weer aangepast. Om hier tijdens de trainingen goed mee om te gaan is het protocol voor tijdens de trainingen aangepast.
 
Hieronder vinden jullie het trainings protocol die vanaf nu van kracht is.
 
MZ&PC de Fuut Protocol trainingen 30-09-2020

Zaterdag 23-05-2020: 

Eindelijk: we kunnen weer! We starten komende maandag 25 mei. Voor Safari gelden de normale trainingstijden. Voor Kikkerfort zijn deze tijden aangepast. Alle tijden staan vermeld op het indelingsschema.
 
Hieronder vindt u het  MZ&PC De Fuut Protocol waarin duidelijk staat wat alle regels en voorwaarden zijn om te kunnen gaan trainen. Het protocol is tot stand gekomen met behulp van de Waterpolocommissie, trainers, Bestuur, de Zwemcommissie, de zwembaden en de KNZB. Lees het goed en houd je eraan! 
Tevens vindt u hier een lijst waarop alle zwem-leden ingedeeld staan die zich hebben aangemeld om weer te gaan trainen. Controleer op welke dagen je ingedeeld staat. Mogelijk hebben we enkele zwemmers verplaatst om aan alle regels te kunnen voldoen. De baan indeling hoor je bij de training. 
 
MZ&PC de Fuut Protocol
Zwemindeling
 
Voor de zwemmers in Safari hebben we ook een instructie filmpje gemaakt. 
https://www.youtube.com/watch?v=dwVeq6PPEak
Hoi Fuut-zwemmers, Hierbij een instructie filmpje hoe we ten tijde van de corona-crisis toch veilig van zwembad Safari gebruik kunnen maken. Bekijk hem alvas...
www.youtube.com
 
Voor alle vragen en opmerkingen omtrent het protocol of het indelingsschema kunt u hier terrecht.