mzpcdefuut.nl

De Fuut - Waterpolo

Vind je zwemmen leuk maar wil je ook graag een teamsport doen? Kom dan eens kennismaken met waterpolo bij MZ&PC De Fuut!

Waterpolo is een soort handbal in het water, twee teams proberen met een bal doelpunten te maken bij de tegenstander door samenwerking in het team. Waterpolo staat bekend als een zware en harde sport, toch komen er veel minder blessures voor dan bijvoorbeeld bij voetbal. Omdat je tijdens het zwemmen constant moet bewegen is het ook een goede sport om conditie en kracht op te bouwen.

Bij De Fuut bieden we Waterpolo aan voor iedereen, ben je geïnteresseerd? Kijk bij onze waterpolotrainingstijden om te zien wanneer jouw leeftijdsgroep traint en kom een keer kijken, je kan ook gelijk meedoen!

Het laatste verenigingsnieuws

 • 90 jaar MZ&PC de Fuut 01-04-2019:

  Aankomende zomer bestaat de fuut 90.
  Meld je aan als oud lid om op de hoogte te blijven.

   

   

   

  lees meer »
 • Pasmoment (zwem)kleding 24-03-2019:

  Maandag 25 maart van 18:30 tot 20:30 is Waterswim aanwezig in zwembad Safari voor het passen en bestellen van (bad)kleding!
  Het moment om jezelf te voorzien van een Fuut zwembroek, T-shirt, badpak en nog veel meer!

  lees meer »
 • Gea de Boer erelid MZ&PC De Fuut 20-07-2018:

  Dinsdag 18 Juli is Gea de Boer tot erelid benoemd van MZ&PC De Fuut. Gea is al 38 jaar actief vrijwilligster en heeft diverse werkzaamheden verricht bij De Fuut van Voorzitter tot...

  lees meer »
 • Maarten ter Hart bokaal 2018 02-07-2018:

  Manon Vink-Tordoir ontving zaterdag 30-06-2018 de Maarten ter Hart bokaal door haar inzet de afgelopen 20 jaar voor MZ&PC De Fuut

  lees meer »
 • Sponsor De Fuut!

  Steun ons door via de bovenstaande link aankopen te doen bij een groot aantal webshops!

  Meer over Sponsorkliks

 • Seizoensafsluiting 2018 01-06-2018:

  Beste leden en vrijwilligers!
  Zet het in je agenda, op zaterdag 30 juni aanstaande is de jaarlijkse seizoensafsluiting gepland voor alle zwemmers en waterpoloërs! Er staat een leuk programma klaar vanaf 16.00 uur!


  Lees snel meer!

  lees meer »
 • Medailles op ONMK 21-01-2018:

  Afgelopen drie dagen heeft John Hardeman deelgenomen aan de Open Nederlandse Masters Kampioenschappen korte baan in Terneuzen. Daarbij heeft hij brons behaald op de 400 m vrije slag, zilver op de 200 m vlinderslag en wederom zilver op de 100 m vlinderslag! John van harte gefeliciteerd met deze mooie prestaties!

 • Sponsor De Fuut!

  Steun ons door via de bovenstaande link aankopen te doen bij een groot aantal webshops!

  Meer over Sponsorkliks

 • Alle trainingen 11 december afgelast 11-12-2017:

  Alle trainingen op Maandag 11 December worden afgelast ivm het weer. Code Oranje dus niet verantwoord om de weg op te gaan voor ouders, leden en onze vrijwilligers die de training geven.
  Namens het bestuur, de zwem- en polocommissie:
  Suzanne, Rindert en Tymon

 • Safarifestival 2017 16-08-2017: Op zondag 10 september vindt weer het jaarlijkse Safarifestival plaats en natuurlijk geeft De Fuut weer zwem- en waterpoloclinics! Nieuw dit jaar is... lees meer »
Volgende

De Fuut bedankt haar sponsors