Trimzwemmen (18 – 88 jaar)

Bij het trimzwemmen zwemmen volwassenen van 18 tot 88 jaar wekelijks op woensdagavond onder begeleiding van drie trainers. Er wordt gewerkt aan het aanleren of verbeteren van de verschillende zwemslagen en aan de conditie.

Er zijn verschillende niveaus. Iedereen is welkom en we hebben verschillende zwemprogramma’s. lees meer: Als je al heel wat jaren terug je A-diploma hebt gehaald en alleen schoolslag kent, dan zwem je bij ons op baan 1 en 2. Daar leer je borstcrawl en de andere zwemslagen. De zwemprogramma´s zijn afwisselend en gericht op het opbouwen van conditie.

Als je meer zwemervaring hebt dan zwem je in baan 3 of 4. Daar gaan we verder met het verbeteren van de techniek van de zwemslagen en keerpunten. De zwemprogramma´s zijn intensiever, per training zwem je heel wat baantjes.

Als je vroeger op wedstrijdzwemmen gezeten hebt of je traint bijvoorbeeld nu voor een triatlon, dan kom je in baan 5 terecht waar een ambitieus zwemschema gezwommen wordt. Als je belangstelling hebt, neem contact op met Marloes Guldie.

Wat vinden trimzwemmers?

"Er wordt serieus gesport en je leert nog écht zwemmen ook" (Willem, trimzwemmer sinds 2011)

“Ik zwem iedere week bij de trimzwemclub omdat het goed voor mijn lijf is. Het is altijd erg gezellig en er is fantastische begeleiding van Claudia, Marloes en Roy”. (Jaap, trimzwemmer sinds 1993)

“Trimzwemmen is heerlijk, het is soms flink aanpoten maar...... je bent sportief bezig en krijgt goede technieken aangeleerd. Na al die jaren ga ik nog elke week met plezier trimzwemmen, lekker bezig zijn met alle zwemslagen in een gezellige sfeer. Trimzwemmen? Moet je gewoon doen, elke week lekker banen zwemmen en techniek bijschaven. Ik kan het weten want ik doe dit al sinds 1985!“ (Elly, trimzwemmer sinds 1985)