mzpcdefuut.nl

Maarssense Zwem en Poloclub De Fuut

Maarssense zwem- en poloclub De Fuut is de oudste sportvereniging van Maarssen. Wij bieden zwemmen en waterpolo voor jong en oud. Bij ons kun je op hoog niveau waterpolo spelen en op landelijk niveau wedstrijdzwemmen, maar ook voor recreatief zwemmen ben je bij ons in het juiste bad. Altijd al borstcrawl of vlinderslag willen leren? Dat kan bij ons op elke leeftijd.

Bovendien mag je altijd twee lessen GRATIS proberen.

Laatste nieuws van De Fuut

 • MZ&PC De Fuut Winterfeest 2015 25-11-2014:

  Namens de waterpolocommissie van MZ&PC De Fuut nodigen wij onze leden uit voor een sfeervol, Duits getint winterfeest. Gemütlichkeit in de vorm van een hapje, een drankje en een gezellig samenzijn als vervolg op de vorige geslaagde versies.

  lees meer »
 • Waterpolo op zaterdagavond 18-11-2014:

  Heren 1 moest als laatste aantreden op deze lange zaterdagavond vol met waterpolo, tegenstander was de Vuursche uit Baarn welke altijd voor een spannende wedstrijd zorgt.

  lees meer »
 • Heren 2 blijft goed presteren 27-10-2014:

  Met 1 wedstrijd verloren na 4 gespeelde wedstrijden was alles nog mogelijk maar het tweede herenteam van De Fuut heeft ook de vijfde wedstrijd positief afgesloten, maar makkelijk was het niet!

  lees meer »
 • Heren1 de Fuut slepen winst binnen 16-10-2014:

  Heren1 speelde in Almere tegen de Aalscholvers. Met slechts 1 wissel was de opdracht om rust te bewaren en de kracht en energie te verdelen over de hele wedstrijd. De wedstrijd begon goed en de score werd geopend door Bas Korrel...

  lees meer »
 • Sponsor De Fuut!

  Steun ons door via de bovenstaande link aankopen te doen bij een groot aantal webshops!

  Meer over Sponsorkliks

 • Dames De Fuut behalen nipte overwinning 09-10-2014:

  Gedurende de hele wedstrijd wist UZSC wel bij te blijven maar er net niet voorbij te komen. Met een eindstand van 5-4 voor De Fuut hebben de dames hun eerste overwinning binnen!

  lees meer »
 • Hoe competitief ben jij? 08-10-2014:

  Elke maand proberen we informatieve artikelen met betrekking op waterpolo te plaatsen deze maand gaat het over concurrentievermogen, welk niveau heb jij?

  lees meer »
 • Samenwerking de Futen en de Fuut goed van start 30-09-2014:

  Afgelopen zaterdag hebben alle acht de waterpoloteams van de Fuut gespeeld. In ons eigen bad speelde als eerst de Jeugd onder de 13 jaar. Coach en trainer Timothy van Brakel kon terugkijken op alweer...

  lees meer »
 • Bericht van de voorzitter 28-09-2014:

  Informatief bericht van de voorzitter van MZ&PC De Fuut, over begin van het seizoen en opzet uren van de beginnersgroep

  lees meer »
 • Sponsor De Fuut!

  Steun ons door via de bovenstaande link aankopen te doen bij een groot aantal webshops!

  Meer over Sponsorkliks

 • Waterpolo Nieuwsbrief september 2014 25-09-2014:

  De tweede versie van de waterpolo nieuwsbrief ligt hier alweer voor je. Na de eerste nieuwsbrief in juli hebben we heel veel positieve feedback gehad, waardoor we...

  lees meer »
 • Waterpoloheren De Fuut verdelen de punten 24-09-2014:

  De Fuut was van plan om een aanvallend spel neer te zetten tegen de Otters 't Gooi en uit te gaan van eigen kracht maar het bleef spannend tot het einde..

  lees meer »
 • Mentaliteit waterpolospeler 08-09-2014:

  Altijd al willen weten wat een goede voorbereiding is voor een waterpolo training of wedstrijd? Wij geven je een houvast!

  lees meer »
 • De toekomst van Waterpolo conditietraining 27-08-2014:

  Ultra-short Race-pace Training (USRPT) is een set van zwemtraining principes onderzocht, ontwikkeld en verwoord door Dr Brent Rushall tijdens zijn decennialange carrière als zwemcoach en het uitvoeren van wetenschappelijke studies. De resultaten van...

  lees meer »
 • Sponsor De Fuut!

  Steun ons door via de bovenstaande link aankopen te doen bij een groot aantal webshops!

  Meer over Sponsorkliks

De Fuut bedankt haar sponsors